submit


‘Ik ben hier om te zoeken voor mijn toekomstige partner in het leven. Ik ben op zoek naar een fatsoenlijke man en een goede man te zijn. Een man die weet hoe om te gaan met een serieuze relatie. Ik hou van lekker eten, een wandeling maken aan het strand, of zelfs thuis blijven met een goed gesprek en voedsel. Ik ben makkelijk te worden en ik ben loyaal, lief, zoet en vertrouwen waardig te zijn. Ik ben op zoek naar die man die serieus in het bouwen van een relatie met.’ ‘Eenvoudig, dat je nooit spijt van zal krijgen. Mijn houding is als een zonsondergang, het is maar hoe je behandeld me) ‘ik ben de rechte persoon en open-minded. Graag leer nieuwe en spannende avontuur zoals duiken trekking. Geïnteresseerd om verschillende cultuur en praktijken. Ik kijk altijd op de positieve kant van het leven en het leven naar de werkelijkheid die ik ben open minded persoon en straight to the point. Ervaring maakt mij een sterke persoon die ik oordeel niet over mensen in plaats ik luister, ik weet dat het leven is.’ ‘Ik ben een normale dame, ik hoop dat ik slim en grappig ik hou van de natuur en krijgen buiten als ik kan, soms met mijn camera of voor een trektocht en de andere keer werken in mijn wijngaard,’

About