submit


Ik heb meer dan een jaar van mijn leven in de Filippijnen. In de loop van die tijd heb ik uitgegroeid tot het houden van deze cultuur, hou van dit land, en de liefde om te bellen naar de Filippijnen mijn huis. Maar. Ik heb ook iets te realiseren. Ik ben gaan beseffen dat ik in een unieke situatie Als het gaat om Meisjes. Hier ben ik een jr. oude buitenlander semi-vloeiend in Bisayan, basiskennis van het Tagalog die wonen in de Filipijnen. Nu, als je de Filippijnse dit leest, wil ik u om te stoppen met hier en denk: Als je niet weet wat me, had geen idee wat ik aan het doen was hier in de Filippijnen. Wat zou je denken? Wat zou uw schatting worden gemaakt van hoe ik hier geraakt ben, en waarom ik ervoor kies om hier te blijven? Nu wil ik graag met u delen een veel voorkomende gesprek dat ik heb. Met reisde naar meer dan Provincies is Het veilig om te zeggen dat ik werkte met een groot deel van het alledaagse Filippino s en de Filippijnen. Hier is een zeer common eerste interactie (die ik zou hebben in Bisayan of Tagalog): Filippijnse Filipino:»Echt. C mon. Wie is je vriendin. Er zijn tal van mooie meisjes hier. Wilt u mij om u te helpen vind je er een?»Het doet pijn. Die zin doet me pijn zo veel. Waarom. Niet omdat ze denken dat dat is waarom ik hier ben. We weten allemaal dat veel buitenlanders komen naar de Filippijnen, want ze hebben voldaan aan een Filippijnse, hebben een Filippijnse Vriendin, of hebben een Filippijnse Vrouw. Veel buitenlanders komen naar het vinden van een Filippijnse aan liefde en zorg voor hen. Ik zal botte we weten veel buitenlanders komen om te profiteren van Filippijnse meisjes (dat doet me pijn, het is ziek, en ik droom van de dag dat wijzigingen). Ik begrijp dat het gebruikelijk is om te veronderstellen dat ik zou hier door een Filippijnse. Als u een buitenlander bent die heeft een Filippijnse vrouw, vriendin of je hier verblijft, vanwege haar denk alsjeblieft niet dat ik ben aangevallen te worden. Ik ben het niet. Er wordt gezegd met zoveel passie en overtuiging dat ik kan zien dat het in hun gezicht. Ik kan het zien in de gezichten van de Filippino s, die zeggen, dat die woorden voor mij zijn Ze van mening dat de grootste reden waarom ik hier wil zijn. Dat zou de nummer een reden waarom een buitenlander ooit zou willen noemen de Filippijnen huis. Er is dit gevoel van ongeloof als ik vertel anders. In sommige gevallen, mensen zullen zelfs beginnen te lachen in de zin dat ze echt don t geloven. Meestal wat volgt»Waarom zou je hier»is me te praten. Ik praat over de geweldige weinig inspirerende eigenschappen zie ik in de Filippijnse hart. Ik spreek over de mooie bergen, rivieren en stranden. Ik praat over het eten. De prachtige cultuur ik blijven leren. De geweldige Filippino s die ik heb ontmoet en ervaringen. Ik praat over het geluk dat ik getuige. Ik praat over waarom ik hou van de Filippijnen. Het is een van de grootste gevoelens als ik met anderen delen, iets dat meestal gebeurt. Verandert er iets in dat Filippino s gezicht. Het gaat van onzekere, te intrigeren, te trots. Het gaat niet zeker weet wat te denken, te denken»Man zijn er een aantal geweldige dingen hier moet ik trots op zijn. Er zijn een aantal andere grote redenen om te willen om een deel van deze cultuur.»Nou laat ik beginnen met te zeggen dit. Ik heb met zo veel getalenteerde, zorgzaam, vriendelijk, slim, mooi, geweldig Filipinas in de loop van mijn tijd in de Filippijnen. Ik ben uitgaande man ik dan geïnteresseerd in de wil om te weten dat sommige meisjes het beter, om dichter bij een meisje hier, en heb een vriendin. Ik heb voldaan aan een aantal Filipinas die meteen met me wou dat ik het voorrecht had te zeggen:»Dat is mijn Yuba.)». Denk alsjeblieft niet dat ik ben»eigenwijs of arrogant»ik denk dat ik gemakkelijk kon slechts date en worden met een meisje van hier, want dat is niet het geval in het minst, en ik hoop dat niemand denkt ooit op die manier. Die vraag, die uitdrukking, en dat moment is het moment dat ik deel die ik niet heb een vriendin of vrouw. Het geeft me de kans om te delen en te inspireren trots op hen. Het helpt me inspireren sommige positief denken in de geest van de mensen ik kijk omhoog naar de Filippijnse mensen. Ik heb gevonden tijdens mijn tijd in de Filipijnen heb ik weggeduwd enige kans die ik had verkering met een Filipino en naar de nabijheid van een Filippijnse. Het is niet omdat ik het niet wil. Het is niet omdat ik ben niet geïnteresseerd. Het is niet omdat ik niet vind Filipino s aantrekkelijk Als WOW hoe mooi kun je zijn. Filipino schoonheid maakt je hart smelten. Soms denk ik wanneer ik aan de meisjes hier mijn mening wordt er gek van. Hoe zoet kan je zijn? Hoe mooi kun je zijn? Snee. Als ik zeg»ja ik heb een vriendin»dan verandert mijn vermogen om te inspireren. Verlies ik die kans te inspireren dat een positieve mindset in iemand over de Filippijnse cultuur. Onmiddellijk hun verstand zal na verloop van tijd weer tot de gedachte dat bij een Filipino is de enige reden dat iemand zou willen blijven in de Filippijnen. Als ik zei»ja, ik heb een vriendin»het maakt niet uit wat ik zou zeggen, veel van de lokale dagelijkse Filippino s die ik met communiceren zal altijd geloven dat dat de reden was waarom ik hier was. Deze situaties en gesprekken met de lokale bevolking, ze doen echt gebeurt mij heel vaak. Voor mij, hoewel ik kan alleen inspireren een persoon meer te verschuiven hun perspectief dat is belangrijk voor mij. Ik denk dat ik ben gewoon zo in de liefde met de Filippijnse cultuur en delen met Filippino s en de wereld om mij heen.»Buitenlanders eerste en belangrijkste reden om te willen blijven in de Filippijnen is het gevolg van meisjes.»Waarvan ik weet dat niet iedereen s perspectief ben ik gewoon om dit up, want dit is veel gebeurd in mijn tijd hier in de Filippijnen. Wanneer zij geloven dat perspectief blijft voor het voeden van de cyclus van het ware. Terwijl als Filippino s duwen de andere eenvoudige geweldige redenen waarom men zou trots zijn op dit land thuis te delen die redenen in de eerste plaats met buitenlanders en elkaar misschien zal inspireren buitenlanders die hier voor meisjes (voor de verkeerde redenen) om op zijn MINST respecteren van deze cultuur en deze mooie vrouwen. Misschien stellen sommige Filipino vrouwen om zelf of buitenlanders in relaties die niet positief zijn. Hetzelfde geldt voor buitenlanders die ik ontmoet. Ik heb met zo veel buitenlanders die binnen een paar minuten begin ik mij af te vragen over meisjes. In feite, slechts een paar dagen geleden een buitenlander vertelde me:»Je moet een grote hit met de dames. Ik wed dat je zoveel plezier met hen. Een paar biertjes in u en ik wed dat alle verhalen uit zal komen.»Verhalen van een jaar. oud, die hoewel misschien eenzaam in dat aspect van zijn leven, alleen niet eens met mensen die zich aan de meiden hier, als zijnde het beste deel van de Filippijnen. Don t get me wrong ik ben het volledig begrijpen waarom buitenlanders praten over de meisjes hier zo veel, omdat ze zijn geweldig, en ja de kans groot dat u krijgt veel aandacht van hen als je een leuke jongen. Ik heb een heleboel van heel dichtbij Filippijnse vrienden in de loop van mijn tijd in de Filippijnen. I ll u een voorbeeld geven van iets dat zal meestal plaatsvinden: ik heb een heel goede vriend in Cebu met de naam Michelle. Op een dag waren we rondhangen op zoek naar ingrediënten om wat te eten. We gingen naar de markt in Cebu te halen verse groenten. Terwijl u naar de groenten een paar van de verkopers zeiden in Bisayan As, dat is uw echtgenoot. Nogmaals, ik heb niets mis met de reden waarom mensen denken op die manier, want nogmaals, ja veel buitenlanders die hier te doen hebben met vriendinnen of vrouwen. Maar het gebeurt ELKE keer ik ben te hangen met een meisje dat is gewoon een vriend van mij, en meestal in een zeer open en vocale manier waarop de meisjes zullen worden gestereotypeerd als dat wordt gehecht aan mij. In sommige gevallen zullen mensen dus vocale over, dat het kan ongemakkelijk zijn. Ik zal altijd de tijd nemen om te reageren op de mensen die deze opmerkingen in een positieve manier. Ik leg de verbazingwekkende dingen die me willen om hier te zijn en delen van deze cultuur die inspireren me zo veel. Waarom. Omdat ik geloof dat als we praten over die dingen meer en ze delen de eerste plaats misschien kan een positief effect, ik denk dat het een deel van de reden waarom ik bang-to-date met een Filippijnse. Ik bang dat ik zal verliezen, dat de kans om de uitdaging van de filipino s is te zien dat de andere dingen in hun cultuur die zijn mooi. Om ze uit te dagen zich te concentreren op die eerste plaats. Het kan vreemd klinken, maar die instelling verwacht ik moet het hebben van een vriendin of moet worden hier, want van meisjes, en het grote aantal Filippino s die steeds delen met mij is Het gewoon een soort van zet me weg soms. Je weet nooit wie je ontmoet of eindigen met. Voor alles ik weet dat ik zou kunnen vallen in liefde met een deens meisje in de Filippijnen, of een zweeds meisje in Canada, of een Filippijnse in Canada

About