submit


Van de test als deze theorie is geldig zou zijn om met een team van oud, daklozen, arme mensen uit de verenigde staten en Canada, en uit te vinden hoe vaak deze ‘Chick magneten,’ scoren in het Centrum van Manilla. Deze dames willen om te krijgen wat geld voor zichzelf en haar hele familie en hopen dat de rijke oude dikke man sterft spoedig en laat hun munt. Het eenvoudige antwoord is dat als je jezelf omhoog, ze willen een goede kwaliteit van de man. Leeftijd is slechts een getal. Betekent niets voor hen. Als u aantrekkelijk en een goed mens, waarom niet. Mijn vriendin is een jaar jonger dan ik en we komen heel goed overeen. Het is bijna alsof we zijn gemaakt voor elkaar. Ziet er zijn niet zo belangrijk voor ze is, maar kom op. Als je kijkt als onzin omdat je niet voor jezelf zorgen dan wat u verwacht. Behandelen haar als een geweldige dame, blijf gezond gedaan. Waar is deze foto. Ook zeer scherpzinnige opmerkingen hier. Het is makkelijk te zeggen dat je een ‘juiste’ persoon en niet een soort van ZEE dreg. Alles wat je zei is goed. Ik wil. delen. dit en hoop ik. veel buitenlandse werelden bekijken. Ik ben het eens met u dat moreel voor u, is niet goed voor. lady te worden getrouwd met iemand die heel oud is. en dan zou je niet verbaasd zijn als het jonge meisje deed warme voeten wat ze wil van de oudere man, zou ze uit de relatie. Onmondigheid is het ding. Gewoon zeggen wat het werkelijk is. Filipino beter leven. Guy krijgt de jonge hottie. aangezien de meeste andere landen (verenigde staten) hebben de leeftijd van hang-ups. oudere man wordt een jong meisje alleen als rijk en of beroemdheid. PERIODE heb ik altijd al bezorgd over het leeftijdsverschil wanneer ik iemand ontmoet in de Filippijnen. maar ik denk dat het afhangt van de relatie leeftijd niet uit, je hebt een ‘common ground’. Ik heb om te genieten van mijn mooie Dochter nu mijn oudste werkt al ik gewoon wachten mijn jongste te voltooien en reis ik haar in 🇸🇬 Singapore en soms gaan terug Filippijnen 🇵🇭 om te oogsten mijn rijst en suikerriet en gewoon lekker mijn jongste Dochter finish ik heb mijn pensioen van SSS zelfs mijn kinderen geef niet om mij ik heb mijn eigen geld om van te genieten. Ben niet geïnteresseerd het geld ben mijn eigen land en ik heb mijn eigen geld, geld is niets voor, het beste is het hart en de houding. Mijn vrouw is een jaar jonger, zijn jaren getrouwd en zo ver weg, het is fijn. Stiefdochter heeft een universitair diploma en werkt full-time. Ik heb nooit gekocht met het idee dat een veel jongere vrouw is een goede match, duidelijk advies. Hebben ze geld nodig wees echt en buitenlandse geld is veel beter voor het huis en de auto en nemen de zorg van hun gezin volledig te stoppen en de ware dating is Pedofiel Alstublieft meneer, kunt u mij helpen bij het vinden van een date voor me. Ik ben jaar oud, gescheiden voor jaar en geen kinderen. Ik werk hier als een nanny in Arabische familie. Maar ik zal naar huis gaan door en ik wens om mijn ware liefde in mijn leven. Als er een man die geïnteresseerd zijn om mij voeg mij toe op Facebook

About