submit


Het leven moet gaan. Ik ben hier op zoek naar een nieuwe schijfjes en misschien zelfs een ware liefde. Ik wil om te voldoen aan een man, eerlijk, flexibel, serieuze partner, die met veel van de romantische liefde winkelen, dansen, reizen, koken, bikini liefde stranden»Een van de lessen die ik opgegroeid was altijd trouw blijven aan jezelf en laat nooit wat iemand anders zegt je afleiden van je doelen. En dus, als ik hoor over negatieve en vals aanvallen, ik weet echt niet investeren energie in hen, omdat ik weet wie ik ben.Geven niet altijd dat je zwak bent, soms betekent dat dat je sterk genoeg bent om los te laten. Ik hou van om te gaan outie zeer sportieve persoon, Easy going liefde om te spelen volleybal, tennis, muziek is mijn facties, mooi en eerlijk. verantwoordelijk man lief, eerlijk en maak mij zijn prinses eerlijk man. weet hoe om te gaan met problemen met betrekking tot het leven van een echtpaar. Ik wil om te voldoen aan een man, eerlijk, flexibel, serieuze partner, die met veel romantische

About